Symmetra

 

Role: Supportuxkf25x99hjvhrb_1494000708.png

Pravé jméno: Satya Vaswani

Věk: 28

Povolání: architekt

Základna operací: Utopaea, Indie

Frakce: Vishkar Corporation

 

Schopnosti

 

PHOTON PROJECTOR - Vystřeluje krátký paprsek a způsobuje pomalu se zvětšující zranění. V druhém režimu uvolní energetickou kouli, skrývající několikanásobně větší hrozbu.

 

SENTRY TURRET - Věžičky, které se zaměří na cíl a střílí pomocí laseru, k tomu zpomaluje pohyb protihráče. Takových pomocníků dokáže postavit 3.

 

TELEPORTER - Může postavit port 25m před sebe. Skrz mohou projít ultimátky spoluhráčů, např. pneumatika od Junkrata.

 

PHOTON BARRIER (ultimátní schopnost) - Bariéra, která se roztáhne přes celou mapu.

 

 

Příběh

 

"THE TRUE ENEMY OF HUMANITY IS DISORDER."

 

Symmetra si doslova hraje s realitou. Za pomocí hard-light konstrukcí přetváří svět k obrazu svému s cílem vytvořit fungující společnost.

 

Ihned po krizi Omnic se Vishkar Corporation z jižní Indie zaměřila na náročný úkol: vytvoření soběstačných měst k ubytování uprchlíků postižených katastrofou. Utopaea byla příkladem města vytvořeného na základě hard-light technologie, která umožňuje architektům dotvářet tvary ulic, technického zázemí a obytných prostor mrknutím oka.

 

Jakmile se u ní projevila vzácná schopnost ovládat technologii hard-light, byla mladá Satya Vaswani vytržena z extrémně chudých podmínek a umístěna do architektonické akademie společnosti Vishkar bez možnosti návratu domů. Samota a izolace nasměrovaly její život k obsáhlému studiu. Poměrně rychle si osvojila aplikaci technologie a stala se nejlepším žákem. Jedním z důvodů byl i inovativní přístup, který se v mnohém odlišoval od postupu ostatních vrstevníků. Důležitým rozhodnutím v jejím životě se stalo upřednostnění dokonalých a matematicky vypočítaných tvarů oproti ladnosti a částečné neorganizovanosti plynoucí z indické kultury.

 

Ačkoli se stala nejlepší architektkou, firma Vishkar jí plánovala mnohem důležitější budoucnost. Pod přezdívkou Symmetra byla vysílána na utajované mise po celém světě, aby podporovala zájmy korporace a zvyšovala vliv v ostatních zemích.

 

Symmetra věří, že její konání prospívá vyššímu dobru a utváří dokonalou společnost. I tak má někdy pochybnosti, zda řád, po kterém tolik touží, je opravdu tím nejlepším pro lidskou rasu.

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Alkancy 12.12.2022 04:25

Take Effexor <a href=https://vlasixs.cyou>commander furosemide 40</a>

acculky 18.11.2022 18:51

<a href=https://doxycycline.world/>does doxycycline make you tired</a> Buena Vista 415, Burbank, CA 91505

ApocouchE 08.10.2022 18:11

<a href=https://buylasixon.com/>how to administer lasix iv push</a> The present invention encompasses antibody fragments

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet