Overwatch vyhrálo cenu e-sport hra roku na The Game Awards.

  game    of the    year   


Blizzardská střílečka z první osoby porazila Rocket League, League of Legends, Dota 2 a Counter-Strike: Global Offensive. Získala titul, který byl oznámen živě 7. prosince v Los Angeles.

 

 

Cenu a nominaci stanovila odborná porota složená z mezinárodních sdělovacích prostředků a hlasování fanoušků. Ačkoli Overwatch je stále na začátku v odvětví e-sport - zahájení sezóny Overwatch League zrovna začalo - komunita se již za tím shromáždila. Pravidelná sezóna je naplánována na 10. ledna.

 

E-sport hra roku nebyla jediným oceněním pro Overwatch. Blizzard získal také titul pro Overwatch jako nejlepší pokračující hrou a tím porazil hry Warframe, Rainbow Six: Siege, Grand Theft Auto Online, Destiny 2 a PlayerUnknown Battlegrounds.

 

Je pravděpodobné, že Overwatch by mohl v následujících letech získat toto ocenění znovu, jelikož Blizzard neplánuje skončit s aktualizacemi pro Overwatch a hra se bude stále vyvíjet a představovat svůj příběh. Příští týden se zahájí v Overwatch podruhé Winter Wonderland na oslavu zimních svátků. Event je naplánovaný na 12. prosince.


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Housac
Jiří Housa

Housac je autorom 476 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet