Overwatch pro konzole potvrzen?

Na Owerpwn.com se díky Narrulovi objevila spekulační zpráva, že zdrojový kód EU oficiální stránky Overwatch obsahuje zmínku o tom, že hra bude kromě počítačů i na konzole.
 

Overwatch EU site code

Na obrázku výše vidíte zdrojový kód stránky a níže vidíte celou citaci, kde je jasně uvedeno, že "Overwatch je blizzardí týmová střílečka pro PC a konzole..."

Overwatch is Blizzard’s team-shooter for PC and consoles. Choose your hero from a huge roster of soldiers, scientists, adventurers, and oddities, each with their own unique set of abilities. Bend time, defy physics, and unleash a dizzying array of extraordinary powers in concert with your allies. Lead your team to victory in iconic locations across a near-future Earth. The world needs heroes! 

Samotný kód již na stránce nenajdete a tím pádem nejde ověřit jeho pravost. Na druhou stranu to dává smysl. Blizzard má již na konzolích Diablo III, které funguje dobře, a Overwatch by se na konzole skvěle hodil, i když jako PCčkář vlastnící PS4 mám stále názor, že se střílečky hrají na PC lépe. Jenže o to nejde. Na konzolích máte CoD, Battlefield i další střílečky, tak proč ne Overwatch?



Naposledy upravil/a Bellatrix 20.10.2015 v 08:57:54.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet