Nový hrdina do Overwatch 2: Kiriko!

  kiriko    new    hero   

 

Pojďme se společně podívat na představení nové hrdinky v traileru:

 

 

Jak jste si mohli všimnout, Kiriko je support hrdina, a přichází společně s Overwatch 2.

Který mimochodem, pokud jste to ještě nezaznamenali, vychází 4. října.

 

 

Příběh

Kiriko vyrostla v Kanezaka. Její rodina je spojena s předky, kteří ctí ducha lišky.

Kiriko vychovala její babička, která ji naučila starat se o svatyni, tradice a důležitost komunity. Její matka - ninja, jedná a věří, že si stojí za svým a bojuje za to, co je správné. Díky této výchově se z Kiriko stala kříženec léčitele a válečníka.

 

Kiriko, která je popisována jako trikster, ve skutečnosti vyrostla společně s Hanzem a Genjim. Její matka trénovala všechny tři. Kiriko má ke Genjimu obzvlášť blízko, protože oba jsou uličníci, kteří by se poflakovali v arkádě Hanamura.

 

Kiriko byla svědkem pádu klanu Shimada v mladém věku, včetně atentátu na hlavu klanu. Konkurenční klan převzal vládu, terorizoval komunitu a vzal Kirikova otce jako rukojmí. Aby pomohla v boji proti tomuto klanu, připojila se k malé skupině „ragtag žen a mužů“ zvané Yokai.

 

Její duch lišky je založen na inari (japonský duch lišky). Kromě toho, že je liška ochráncem, představuje mazanost a inteligenci, což se hodí k charakteru Kiriko. Symbol na její čelence je kanji pro „kitsune“ nebo „lišku“.

 

 

Schopnosti

 

Healing Ofuda - Pošle ke spojencům papírové talismany naplněné léčivou silou. Tyto projektily jsou pomalé, ale při pohybu automaticky sledují spojence.

 

Kunai - Vystřelí projektily kunai na její nepřátele. Tyto projektily jsou velmi rychlé a udělují vysoké poškození při kritických zásahech, ale u běžného zásaha způsobují pouze malé poškození.

 

Swift Step - Umožňuje Kiriko teleportovat se ke svým spojencům. Má velký dosah a lze jej dokonce použít k teleportaci skrz zdi.

 

Protection Suzu - Díky tomuto zvonu jsou Kiriko a její spojenci na krátkou dobu nezranitelní vůči poškození. Je také schopen vyčistit debuffy a omráčení.

 

Wall Climb - Stejně jako Genji a Hanzo je Kiriko schopna lézt po stěnách, aby se dostala na vyvýšená místa.

 

Kitsune Rush (Ultimátní schopnost) - Vytvoří na zemi velkou dráhu duchovní energie, která ji a její spojence zrychluje pohyb, přebíjení, rychlost útoku a snížuje cooldowny schopností.

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet