Jsou Mercy a Moira propojené?

  moira    mercy    connected   

 

Dobré a zlé - světlo a stín.

 

Až tolik toho o Moiře a její historii nevíme, ale naznačuje to, že má nějaký vztah s Mercy. Vypadá to, že byly bývalé spolupracovnice v týmu Overwatch, ačkoli Moira se později vyhýbala kvůli experimentální morálce. Mercy je dobro a Moira je zlo.

Blizzard během BlizzConu naznačil, že Moira ovládá vyspělou technologii, a to má podezřelou podobnost s Mercy.

 

 

Mercy a Moira mají určitě historii - ale až do chvíle, kdy chceme vědět více, dál už to jsou jen spekulace. A je toho hodně, o čem se dá spekulovat. Jakmile byla Moira zveřejněna na PTR, byly k dispozici i všechny její odemknuté kosmetické předměty. Několik jejích sprejů naznačuje vztah s Mercy.

 

Reddit uživatel chomz147 si všiml podobností mezi dvěmi spreji, v nichž obě ukazují Mercy a Moiru v oblecích Overwatch a Blackwatch. Když se tyto dva spreje spojí dohromady, vypadá to, že vytvářejí loga organizací.

 

 

 

Podobně jsou na tom další dva spreje, které jsou si velmi podobné. A jmenují se Stín a Světlo. 

 

 

 

Stejně jako u ostatních hrdinů je pravděpodobné, že se dozvíme více o nové hrdince v souvislosti s oficiální vydáním na PS4, Xbox One a PC.

 

Všechno, co nyní víme, je, že Mercy a Moira jsou nějakým způsobem propojeny, ale je na Blizzardu, aby nám prozradil příběh.


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet