Free víkend 25.-28. květen

  Free    Víkend   

 

Nováčci! Pozor! 

 

Pokud jste ještě neměli příležitost zahrát si a zachránit svět jako jeden z hrdinů Overwatche, je tu vaše šance.
Od 25. do 28. května svoláváme všechny potenciální agenty: sestavte svůj tým a ponořte se do hry Overwatch  - Free víkend na PC, PlayStation 4 nebo Xbox One!

Pro tento free víkend bude k dispozici všech 27 Overwatch hrdinů a 18 map dostupných pro hraní v různých režimech, včetně Quick Play, Custom Games a Arcade. Hráči budou mít také možnost levelovat, získat Loot Boxy a odemknout z nich různé přizpůsobení.

Navíc, pokud se rozhodnete koupit Overwatch po tomto testovacím víkendu, zůstane vám vše, co jste během víkendu získali - stačí použít stejný účet Blizzard, Sony Entertainment nebo Xbox Live, na kterém jste hráli.

 

Další podrobnosti a informace o tom, jak se můžete zapojit, naleznete níže.


Pokyny k instalaci a hraní
Free Weekend FAQ

 

 

 

Plán spuštění

 

Overwatch free víkend se bude konat od 25. do 28. května. Majitelé PlayStation 4 s členstvím v programu PlayStation Plus, majitelé Xbox Live s členstvím v programu Xbox Live Gold a uživatelé Windows PC s účtem Battle.net budou moci v tomto období stáhnout a zahrát Overwatch zdarma - žádné speciální klíče ani potřebné kódy!

 

Začíná 25. května od 11:00 a končí 28. května v 23:59. Ve všech zúčastněných regionech napříč všemi platformami. Pokud chcete detail spuštění v časové ose přikládáme obrázek níže.


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet