Festival Fantazie 2015 klepe na dveře

 
 
Je již takovou příjemnou tradicí, že začátek léta patří Festivalu Fantazie - festival sci-fi, fantasy, kníže, seriálů, filmů, počítačových her, poníků a dalších méně či více úchylných věcí, na kterém nemůže samozřejmě chybět váš Blizzfan tým. Letos to bude již sedmý ročník, kterého se sdružení webů Blizzfan.cz účastní a s každým rokem je náš program bohatší a bohatší. Navíc se jedná již o 20. ročník festivalu a to si nemůžete nechat ujít!
 
 
V odkazu výše naleznete kompletní a aktualizovaný seznam našich přednášek, které se týkají her od Blizzardu, avšak naši redaktoři mají i pár přednášek mimo universum Blizzardu v rámci GameLine. Jsou tu i takoví redaktoři, jako Bellatrix nebo Esperanta, kteří si nachystali přednášky v rámci jiných linií jako je ComicsCon, OrientCon, OutCon, ThroneCon (Hra o trůny) a další, takže bude o zábavu postaráno.
 
KDY: 1.7. - 12.7.2015 (BlizzLine 6.7. - 7.7.).
KDE: Chotěboř (taková díra na Vysočině, kde bydlí Wrent a dá se tam dobře dostat z celé republiky). To je zhruba tady
CO: Největší festival popkultury v České republice.
PROČ: Mimo jiné to bude tentokrát 20. výročí Festivalu a budeme tam již posedmé. To si přeci nechcete nechat ujít, ne?
 
Mimo jiné na festival zavítají domácí, ale i zahraniční hosté.  Takové velké lákadlo může pro mnohé být herec David Nykl, který ztvárnil v seriálu StarGate: Atlantis (SGA) postavu českého vědce Zelenky. Na festivalu bude již poněkolikáté, měl jsem už možnost se s ním setkat a stojí to za to.
Další herec z SGA je Paul McGillion, jenž v seriálu hrál postavu doktora Carsona Becketta, který v jednom nejsmutnějších dílů seriálu náhle zemřel, ale posléze se v různých podobách vracel.
A poslední velkou hvězdu, kterou bych zmínil je 7. Doktor ze seriálu Doctor Who - Sylvester McCoy, jenž si zahrál i čaroděje Radegasta v Hobitovi.
 
Na dotazy týkající se festivalu, které budeme schopni zodpovědět, odpovíme rádi v komentářích pod tímto článkem. Neváhejte se proto již dnes přihlásit na tento jubilejní ročník festivalu - užijete si doslova FANTASTICKOU DOVOLENOU!

 



Naposledy upravil/a Snake Plisken 18.06.2015 v 13:15:12.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Snake Plisken
Jan Šafran

Snake Plisken je autorom 16 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet