Další hráč z týmu Dallas Fuel byl suspendován

  league    liga    dallas   

 

Overwatch League dnes oznámila, že nový tank hráč Minseok "OGE" Son, který hraje za Dallas Fuel, byl pozastaven na čtyři zápasy.

 

"Od dnešního dne je hráč týmu Dallas Fuel - Minseok "OGE" Son pozastaven na čtyři zápasy, za "boostování accountu" v létě roku 2017," uvedla Overwatch League ve svém prohlášení. "Boostování accountu, který byl za účelem zvýšení skill ratingu jiných uživatelů, je v rozporu s hodnotami Overwatch League a porušuje Licenční smlouvu s koncovým uživatelem Blizzardu."

OGE je nový přírůstek do týmu Dallas Fuel. Tam měl vyplnit mezeru hlavního tanka, kterou zanechal Félix "xQc" Lengyel, který byl propuštěn z týmu začátkem tohoto měsíce po opakovaném porušování kodexu chování. OGE se s týmem nezúčastnil žádného zápasu před tímto pozastavením.

 

OGE si zahraje v Dallasu 11. dubna ve třetí fázi ligy, řekl zástupce společnosti Dallas Fuel. "Pozastavení OGE ze strany Overwatch League je okamžité, včetně dnešního zápasu," dodal mluvčí. "OGE dorazil tento týden do Los Angeles a začal trénovat s týmem."

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

4rdyvcz 23.03.2018 17:33

Snad každej Teammate v Dallas Fuel byl suspendován... To má jako být tým?

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet