Výhody nutnosti zakoupení Overwatch před F2P

Ačkoliv se může zdát, že je Overwatch celkem drahá záležitost, opak je pravdou. Hra se dá pořídit v základní verzi kolem tisícovky. Může se zdát, že je to hodně, jenže Blizzard se o své hry velmi dobře stará a stále přidává nový a nový obsah. Skvělým příkladem může být Diablo, které i po letech je stále aktualizované a přidává se i nový obsah. Zpět ale k Overwatch.

Overwatch je aktuálně celosvětově velice úspěšný, dokazuje to nejen neskutečný zájem o tuto hru, ale taktéž velká sledovanost na twitch.tv. Tam se hra dostává na první příčky a leckdy dokonce i před CS:GO a League of Legends. To se jen tak žádné hře nepodaří. Pouze čas ukáže, jak silná je tato značka. Doufejme, že hodně.

Abychom se dostali k samotné podstatě článku, kde bychom rádi uvedli výhody tohoto modelu prodeje. Váš názor však může být opačný nebo naopak, máte další důvody, které dělají hru lepší, než kdyby byla F2P.

  1. Ve hře se nachází opravdu velmi málo problémových hráčů.
  2. Téměř žádné urážky v chatu.
  3. Většina lidí se snaží plnit své role, které jim hra určuje.
  4. Všichni hrdinové jsou přístupní - což eliminuje pocit: "páni, toho hrdinu bych chtěl mít".
  5. Není nutné grindovat, abychom měli více hrdinů či dalších věcí. Boxy jsou jen příjemný bonus.

Určitě je jen otázkou času, než se i problémoví hráči dostanou do hry. Můžeme jen doufat, že aktuální situace zůstane co nejdéle a všichni si budou užívat hru.

Otázka do diskuze
Jaký je váš názor na nutnost zakoupení hry před F2P?

Zdroj: Reddit



Naposledy upravil/a CrazyMuffin 01.06.2016 v 11:22:53.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Helmut 01.06.2016 12:25

Také rozhodně zastávám názor, kdy je nutné hru koupit. Mikrotransakcím se dnes zřejmě už vyhnout nejde, ale pokud jde jen o kosmetické věci, tak nevidím nejmenší problém. Jakmile je hra f2p, tak to s sebou přináší mnohem vyšší riziko výskytu toxických hráčů a hackerů (převážně na low levelech), protože pokud o účet přijdou, tak si jen založí nový a směle pokračují.Pokud si hru musí koupit, tak to v první řadě odfiltruje obrovský příliv hráčů, kteří to jen zapnou, trochu potrollí a zas jdou, v druhé řadě mají o co přijít, takže to snad působí i trochu jako prevence. To se samozřejmě obecně nevztahuje na sovietský region, nejen z důvodu rozdílných cen, ale to je zase na jindy

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet