Update na PTR! Odhalení nové mapy či eventu?

  numbani    baptiste    nová   

 

Po nedávných aktualizacích na PTR serverech došlo k pár kosmetickým úpravavám v mapě Numbani, po kterých jsme přesvědčeni o příchodu nové mapy či nového eventu.

 

 

Změny v Numbani

 

Ve spawnovací místnosti (mezinárodní terminál pro útočící tým) je několik plakátů, které ukazují na čtyři již existující mapy. King's Row, Volskaya Industries, Temple of Anubis a Hanamura. Jeden uživatel Redditu upozornil, že po nedávné aktualizaci na PTR s jeden z plakátů Temple of Anubis změnil na Havanu, tedy hlavní město Kuby.

 

Tato změna vede mnoho fanoušků k tomu, že další novou mapou bude právě Havana

 

Poslední vydanou mapou byla Paris v polovině února. Vzhledem k tomu, jak se vydávájí nové mapy, je nepravděpodobné, že by Havana měla být brzy vydána. Vydávání nových map se zpravidla dějí každé 3 až 4 měsíce. Nadruhou stranu je možné, že nám Blizzard dává vědět o nové mapě v předstihu.

 

Další možností je, že plakát poukazuje na příští event Overwatch Archives, který bude pravděpodobně přístím sezóním eventem. Každý Archives event začínal v dubnu od jeho prvního vydání v roce 2017.

 

Vzhledem k tomu, že Baptiste je bývalý člen Talonu, jeho zveřejnění mohlo vyvolat event Archives nebo herní mód, který se bude soustředit kolem jeho lore v Overwatchi, a jeho minulost nás vrací do Karibiku - Havana by mohla hrát roli v příštím eventu.

 

Nebo se jedná jen o jednoduchou kosmetickou úpravu pro oslavení vydání Baptiste?

Na to, co si pro nás Blizzard připravil, si budeme muset ještě chvíli počkat. Co myslíte vy?

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet