Tracer na filmovém plátně

  tracer    film    ready   

 

Mladá angličanka Tracer se po vlastním shortu pouští i na filmová plátna. Snímek Ready Player One je skvělým krokem k odstartování nadějné herecké kariéry a my se už netrpělivě těšíme na příští rok, kdy je plánovaná premiéra.

ytnore60f3_996193a2dcfd191199f883f24c12bd63cc84f419_1513091003_2681.jpg

Tracer tam pravděpodobně nebude mít žádnou velkou roli, ale přesto je její účast ve filmu hezkým pomrknutím směrem k mladším ročníkům a fackou těm, kteří očekávali stoprocentně věrnou adaptaci knihy. Tu totiž Spielberg nedělá a už v minulosti se nechal slyšet, že například vynechal odkazy na většinu svých filmů a vůbec si to celé tak nějak přizpůsobil k obrazu svému.

 

Popis filmu

 

 

V blízké budoucnosti většina zemské populace žije ve slamech. Aby lidé unikli vlastnímu samozničení, uchýlili se ke světové virtuální realitě zvané OASIS, díky které se mohou věnovat všemožným pracovním, zábavným či studijním aktivitám. Wade Owen Watts (Tye Sheridan) je teenager z Ohia, který je častým účastníkem OASIS. Spolupracuje s přáteli ze světa virtuální reality se snaží vyhrát "Anorak's Game", hru vytvořenou zesnulým zakladatelem OASIS. Vítězi, který nalezne Anorakův poklad, připadnou vlastnická práva na OASIS. (zdroj)

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet