Skandál kolem Guillerma Portera

Odhalení v LumériCo, president společnosti Guillermo Portero pod palbou

Dorado, Mexiko - LumériCo je pohlceno ve skandálních dokumentech, které vypluly na povrch díky kolektivu známém jako "Sombra". Tyto dokumenty byly údajně získány během narušení vnitřní sítě energetické společnosti. Zatímco LumériCo a Mexické právo toto vloupání klasifikuje jako trestný čin, Sombra prohlašují, že "jednají ve veřejném zájmu".

 

V tomto okamžiku je masivní soubor stále členěn a analyzován, ale řada z tvrzení již byla prokázána. Mnoho z nich se zaměřuje na úřad LumériCo a na generálního ředitele Guillerma Portera. Dokumenty ukazují, že pan Portero použil prostředky společnosti jako svou soukromou dojnou krávu, že byl osobně zapojen do uplácení veřejných činitelů a vytvoření systému úplatků prospěšného pro LumériCo a konečně, že se rozhodl vyvlastnit Mexiko do svých rukou rozšířením zařízení LumériCo po celém Mexiku.

Krom toho e-maily odhalily rozhovor s Indickou megakorporací Vishkar zkoumající export proprietárních energetických systémů LumériCo k vývoji Vishkarem po celém světě. Vishklar samotné je v poslední době předmětem vyšetřování ohledně jejích obchodní strategie, zejména v návaznosti na nejnovější projekt v Rio de Janeiro. Vzhledem k výši investice vložené do Mexické společnosti LumériCo, která je státem částečně podporovaná energetická společnost, by měl být její vztah s Vishkar důvodem k obavám.

 

Pan Portero se vůči obviněním důrazně ohradil a veškerá obvinění popřel. "Je to absurdní vložit jakoukoli víru v domnělé záznamy získané zloději. Jsou to úplné výmysly a nemají žádný základ v realitě. Zasvětil jsem svůj život do svého domova, mé země a pracoval jsem s nejvyšší úrovní integrity. Jsem si jistý, že moje jméno a pověst LumériCo bude očištěna, a tato nepodložená tvrzení se prokáží, jako neopodstatněná, a že tito zločinci, kteří opakovaně porušili zákony naší občanské společnosti budou postaveny před soud."

 

Mezitím Los Muertos, kteří se v posledních dnech projevili jako silný zástupce Sombry, reagovali na odhalení kolektivem a vyzývají k okamžité rezignaci a zatčení jak pana Portera, tak i jeho spoluspiklenců, deaktivaci elektráren LumériCo a nezávislé vyšetřování správy a řízení společnosti. Také žádají nápravu u občanů ovlivněných politikou LumériCo. Los Muertos pořádají protest shodující se datem odhalení jaderné elektrárny v Doradu plánovaného na 1. listopadu.

Blizzard



Naposledy upravil/a Kizuoto 01.11.2016 v 05:58:54.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Kizuoto
Josef Mikoláš

Kizuoto je autorem 48 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Ceris 02.11.2016 20:21

tak to vypada ze Sombra se ve hre jen tak neobjevi z Mexika se Sombra totiz presouva do Ruska

Ceris 01.11.2016 19:34

hackersky utok prave probihahttp://i.imgur.com/eadPo7S.pnga admin konzole je aktivnihttps://lumerico.mx/admin

Pharrell 01.11.2016 08:36

Pokud je tedy Sombra skupinka lidí tak asi žádnou novou hrdinku nepřidají?! :/

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet