Nový Bastion, 3x hurá!

  Bastion    ptr   

 

Tentokrát to není Jeff Kaplan, kdo je poslem dobrých zprách. Je to hlavní designér Geoff Goodman, který odhaluje, na jakých změnách pro Bastiona se pracuje.

 

Geoff zmiňuje v tomto příspěvku na fóru, že na změnách již pracuje. Později se rozepisuje víc o jednotlivých schopnostech. Z toho, co zatím víme, se k nám změny dostanou v dalším PTR patchi.

 

Recon mode

Zde Bastion obdrží větší přesnost a také bude navýšena kapacita jeho zásobníku.

 

Sentry mode

Tento mód by se měl více zaměřovat na ničení tanků a štítů. Zároveň s tím nemá přetransformování do této podoby působit jako úplná sebevražda. Vývojáři experimentují se zmenšenou přesností a odstraněním možnosti dávat headshoty, ale za to s bonusem v podobě menšího obdrženého poškození.

 

Self-Repair

V interním buildu, který mají vývojáři k dispozici, má nyní Bastion možnost opravovat se za pohybu a přijatá damage tento proces nepřeruší. Právě se pracuje na jakémsi systému "surovin" podobným tomu, který využívá D.Va ve svém Defense Matrixu.

 

Vše je samozřejmě teprve v testovací fázi a víc se o těchto novinkách dozvíme pravděpodobně s jejich uvedením na PTR.

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Darlington
Honza Vavřiník

Darlington je autorem 110 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet