Novinky v Overwatchi! První teaser nového hrdiny?

  talon    teaser    new   

 

Po delší době se dnes na Twitteru OW objevil příspěvek, který možná bude mít něco společného s nadcházejícím eventem nebo novým hrdinou.

 

 

 

Nový hrdina?

 

Link odkazuje na uniklý protokol, který je psán formou dopisu. Osobní deník pod čarou pochází od kapitána D. Cuervy, který vzal zásahový tým do města Port-de-Paix na Haiti. Jejich cílem je získat nebo zneškodnit Jean-Baptiste Augustina - uprchlíka z Talonu. Jak Cuerva píše ve zprávě, "nikdo neopustí Talon". Záznam ukazuje detaily, jak může útočný tým k Baptistovi vpadnout.

 

Je možné, že by tento teaser mohl uvádět přímo jméno nového hrdiny? Kapitán sám poznamenal, že nikdy nepoznal lékaře, který by tak dobře střílel. Znamená to, že bude Baptiste další healer? Pozn. Brigitte byla představena také pomocí teaseru.

 

Ke konci videa si můžete všimnout probliknutí znaku lebky od Sombry, takže za vypuštění tohoto leaku může pravděpodobně ona.

 

 

Nebo nový event?

 

Tento teaser by také mohl být náznakem dalšího eventu Overwatch. Každé jaro dochází k odhalení nového eventu, který nám představuje historii Overwatch. Minulý rok to byl event Overwatch Archives, který probíhal v nové mapě Rialto. Tento teaser by mohl mít co do činění se zásahovým týmem Talonu, možná v nové mapě Paris?

 

 

Všechno to jsou jen teorie, uvidíme časem, co nám Overwatch za pár týdnů představí. Ale máme se zase na co těšit!

Co si myslíte vy o tomto teaseru?

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet