Nové Overwatch figurky oznámeny

  tracer    figurka    merch   

 

Věcí, které můžete sbírat, není nikdy dost. Známky, propisky nebo třeba kartičky Pokémonů. Další variantou jsou třeba figurky postav z her. V tomto článku vám přinášíme tip na nový kousek.

 

Nendoroid figurky jsou částečně ručně barvené figurky postav z různých popkultur. V našem případě to jsou postavy Overwatch. Figurku si můžete nastavit, do jaké pózy jenom chcete, a podobají se těm z Funko Pop série.

 

K figurce máte i malý stojan, takže se nemusíte bát balancování postavy na podložce. V balení naleznete také náhradní ruce, které nedrží zbraně. Nakonec nechybí i pulzní bomba a generátor na hrudi a zádech Tracer. Velké procento částí jejího těla je pohyblivé. Můžete jí například upravit vlasy, nohy a třeba i ruce. Vše podle libosti.

 

Figurky si můžete momentálně předobjednat z Japonska. Odesílat se začnou v srpnu tohoto roku. Cena bez daní a dopravy se drží na 39 dolarech. Předobjednávat můžete zde.

 

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Darlington
Honza Vavřiník

Darlington je autorem 110 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet