Jak Pink Mercy přispěla k boji proti rakovině?

  pink    mercy    cancer   

 

Overwatch se spojil s charitativní organizací BCRF a do hry přinesl v květnu toho roku, speciální nový skin a další kosmetické věci, které měli přispět v boji proti rakovině. Více informací najdete v našem starém článku: ZDE!

 

Díky herní komunitě a Blizzardu bylo vybráno 12,7 milionů dolarů (skoro 280 milionů českých korun) na podporu, prevenci, a léčbě rakoviny prsu. Jednalo se o největší příspěvek v 25. leté historii v boji proti rakovině prsu. Organizace nám chce ukázat, jak jsou prostředky využívány.

 

Příspěvek podpoří tři kritické programy, které zkoumají všechny aspekty o diagnostice rakoviny prsu a mění životy ženám a mužům po celém světě: 

  • Precision Prevention Initiative (prevence)
    • Podpora pro inovativní výzkum prevence s cílem snížit výskyt rakoviny prsu, včetně vytvoření nových nástrojů a testů pro lepší vyšetření a diagnostiku. 
  • Translational Breast Cancer Research Consortium Award (výzkum)
    • Pomoc zahájit pět nových klinických studií. Zaměřených na urychlení léčby pacientů, porozumění o biologii rakoviny prsu a testování nových terapeutických strategií.
  • 25 Annual BCRF Research Grants
    • Tato ocenění poskytují vědcům po celém světě prostředky s cílem prozkoumat inovativní myšlenky, spolupracovat s dalšími výzkumnými pracovníky a přiblížit se k vyhubení rakoviny prsu.

 

 

Blizzard Entertainment Awards bude distribuována 29 výzkumníkům z 10 amerických států a 8 zemí, které se nacházejí na 6 různých kontinentech po celém světě.

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet