CEO Lumérico odstoupil

Snad nejviditelnější známkou probíhajícího konfliktu je celosvětový výskyt graffiti podporující Sombru. 

Přestože Guillermova budoucnost v LumériCo je navzdory jeho popularitě stále ve hvězdách, zaměstnanci firmy jsou přesvědčeni, že se jedná o konec jeho kariéry. Zdroje však zároveň zdůrazňují, že oficiálně nebyl zbaven své funkce ani nerezignoval, a někteří zaměstnanci ve svého charismatického nadřízeného věří i nadále.

Teprve se ukáže, zda tento krok uklidní veřejné mínění, které je v posledních týdnech proti LumériCo. Portero zopakoval, že po přezkoumání úřady očekává plnou rehabilitaci a vyšetřování neoprávněného vniknutí do systémů LumériCo, které vedlo k úniku emailů.

V posledních událostech však zanikají další hackerské průniky do systémů Lumérica, které bezpečnostní experti považují za znak zranitelnosti infrastruktury celosvětové sítě společnosti. Podobné útoky byly zaznamenání po celém světě, naposledy ve Volskaya Industries, sídle ruských antiomnických složek.



Naposledy upravil/a Darlington 13.11.2016 v 15:46:20.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Darlington 13.11.2016 15:28

Ceris
hmm, a ja si myslel ze to je pokracovani ARG a on je to 2 tydny stary clanekno nic no, ...
Máme nové redaktory na lore, takže všechno musíme první dohnat. Stejně tak se ale zaměříme na novinky. Tudíž jakmile se něco novýho vysketne, mělo by se to zde objevit co nejdřív. Navíc připravujeme překladech komiksů a animated shortů, takže stay tuned!

Ceris 13.11.2016 14:00

hmm, a ja si myslel ze to je pokracovani ARG a on je to 2 tydny stary clanekno nic no, ...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet