Vývojáři naslouchají komunitě

Že feedback není plácnutí do vody přesvědčuje Blizzard a především Jeff Kaplan každým dnem. Na fóru lze nezřídka nalézt jeho reakce na zvídavé otázky, a jak se přiznal na posledním Blizzconu, Reddit a ohlasy fanoušků tvoří nedílnou součást pracovní plochy.

Následující úpravy nejsou ještě implementovány do hry, tudíž je s největší pravděpodobností neuvidíme ani v prvním Beta test víkendu.

 

Úprava grafického vzhledu schopností Mei

Za současného stavu není možné rozpoznat, zda vám ledovou zdí zatarasil cestu vlastní neschopný spoluhráč, nebo bystrý protivník. Podobně jako u schopností ostatních hrdinů lze i zde očekávat červené zbarvení.

Druhá změna se týká zvýraznění ultimátní schopnosti Blizzard, která je v zápalu boje nevýrazná a snadno přehlédnutelná. Konkrétní úpravy zatím nejsou známy. 

 

Jeff Kaplan zdroj

Barevné odlišení schopností Mei se chystáme co nejdříve zapracovat. Děkujeme za upozornění. Zároveň by mělo dojít i k úprávě její ultimátní schopnosti, aby byla více nápadná.

 

Mód pro barvoslepé

Značná část moderních her podporuje i proměnu grafického vzhledu, tak aby byl příznivější pro barvoslepé hráče. Overwatch nebude výjimkou.

Jeff Kaplan zdroj

Mód pro barvoslepé hráče je v plánu. Omlouváme se, že zatím nebyl přidán do hry.

 

AFK kick

Rychlost, s jakou dostanete kick ze hry za neaktivitu, je poměrně závratná. Není se čemu divit. Odpovídá to charakteru gameplay. Absence byť jen jednoho hráče může být rozhodujícím prvkem. Někteří však zaznamenali odpojení i během hraní za statického Bastiona. Ten se ve svém speciálním módu nemůže pohybovat a u některých hráčů dochází k vyhodnocení, že jsou neaktivní. Bug by měl být brzy opraven.

Jeff Kaplan zdroj

Omlouváme se. Je to chyba, kterou se pokusíme opravit.

Odpojení za neaktivitu ve Skirmish je také bugem.

Jeff Kaplan zdroj

AFK kick ve Skirmish není záměrný. Pokud je někdo odpojen, jedná se o bug. Bude opraveno.

 

Přeskočení Kill Cam

Některé hráče frustruje opakovaný pohled na vlastní smrt. Možnost defaultního vypnutí  Kill Cam bude v budoucnu dostupná v nastavení. Tito hráči se však připravují o taktickou výhodu, kdy lze pomocí Kill Cam zjistit, odkud se vlastně smrtelná rána přihnala.

Jeff Kaplan zdroj

V nastavení se objeví možnost  "Vždy přeskočit Kill Cam". Mezitím lze zrušit přehrávání stisknutím mezerníku nebo ESC.



Naposledy upravil/a Bellatrix 21.11.2015 v 01:20:08.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet