Vše co potřebujete vědět o All-Star Weekend

  league    all    star   

 

O víkendu proběhne již zmiňovaný All-Star Weekend. Jde o úplné zakončení první sezóny, ve které se představí ti nejlepší z nejlepších. Máme tu přehled o co se jedná, co můžete získat a jak to celé bude probíhat.

 

Samostatný víkend začíná tuto sobotu 25., v několika sériích zápasů. V neděli 26. bude probíhat oficiální All-Star hra mezi hvězdami Atlantických a Pacifických týmů.

 

Zde je přehled zápasů, které se budou hrát v sobotu:

 

LÚCIOBALL SHOWDOWN

 

Atlantické a Pacifické týmy budou soutěžit ve 3v3 s použitím standardního nastavení pro Lúcioball na mapě Busan. Každá zápas bude trvat pět minut.

 

 

MYSTERY HEROES

 

Atlantické a Pacifické týmy budou soutěžit ve hře Mystery Heroes 6v6 s použitím standardního nastavení pro kontrolní mapy Ilios, Lijiang Tower a Nepal. Hráči bude přidělen náhodný hrdina na začátku každé mapy a nový náhodný hrdina na každém respawnu.

 

 

WIDOWMAKER 1v1

 

Tréneři z Atlantických a Pacifických týmů vyberou pro tento mini-turnaj čtyři nejlepší hráči Widowmaker. Čtyři hráči z každého týmu budou soutěžit v přímém souboji, dokud nebude jeden z Atlantiku a jeden z Pacifiku. Tito dva mistři budou ve finále hrát proti sobě. Vítězem všech zápasů před finále bude první hráč, který dosáhne pěti eliminací. K finálovému rozhodování bude rozhodnuto první až sedm eliminací. Eliminace jsou pouze headshoty a automatická střelba bude zakázána. Zápas bude mít výsledek po pěti minutách. Tento režim se bude hrát na Castillo (čtvrtfinále), Necropolis (semifinále) a Ecopoint: Antartica (finále).

 

 

TALENT TAKEDOWN

 

Před All-Star Weekend budou trenéři v Atlantiku a Pacifiku připravovat dva týmy "casters a analysts". Dva týmy se představí v zápasech 6v6 nejlepší sériích s použitím standardního kompetitivního nastavení. První mapa bude King's Row (hybridní). Tým, který prohraje první mapu, vybere druhou mapu. Pokud je série vyrovnána 1-1, rozhoduje se ve hře Lúcioball. Pokud je zápas Lúcioball nerozhodný po pěti minutách, vyhrává další gól.

 

 

LOCKOUT ELIMINATION

 

Atlantické a Pacifické týmy se v této soutěži 6v6 utkávají s použitím standardních nastavení  pro lockout elimination. Vítěz bude určen v sérii nejlepších ze tří. Mapy pro tento režim jsou Oasis University, Necropolis a Castillo.

 

 

ALL-STAR GAME

 

Formát nedělní hry Overwatch League All-Star Game:

  • Atlantické a Pacifické týmy budou soutěžit 6v6 v zápasech se standardním nastavením pro kompetitivní hru.
  • Týmy budou hrát zápasy s pěti mapami.
  • Mapy: King's Row, Rialto, Horizon Lunar Colony, Route 66 a Ilios.
  • Všech 18 hráčů v každém týmu musí hrát alespoň jednu mapu.
  • Nahrazení hráčů lze provádět pouze mezi mapami.
  • Jeden All-Star trenér týmu může pomoci spravovat seznam hráčů a strategii.

 

ALL-STAR LEGENDARY SKINS

 

 

Abychom oslavili All-Star Game, jsou k dispozici dva nové legendární skiny Overwatch: 2018 Atlantic All-Star Tracer a 2018 Pacific All-Star Genji. Oba skiny jsou k dispozici od 17. do 27. srpna po omezenou dobu. Každý skin lze koupit za 300 tokenů Overwatch League.

 

Tento víkend bude k dispozici na officiálním streamu na Twitchi ZDE!

Chcete si zahrát Overwatch zadarmo? Blizzard dal možnost zahrát si hru zrovna na tento víkend, více info ZDE!

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet