Overwatch v Praze

V pražské O2 aréně se ve dnech 3. - 4. října uskuteční v českých zemích dosud nevídaná herní událost – European Road to Blizzcon. Při této příležitosti si budete moci vyzkoušet zatím nepřístupný obsah titulu Overwatch, jehož ikonka při spuštění Battle.netu dráždí snad každého fanouška her od Blizzardu.

Po oba dny zde bude připraveno neskutečných 120 počítačů, na kterých zájemci mohou konečně rozpohybovat své oblíbené hrdiny a na dvou herních mapách, Volskaya Industries a Numbani, objevit jejich pravou sílu.

O doprovodný program se mimo jiné postará již tradiční soutěž cosplayerů. Kdo by nechtěl potkat svého oblíbeného hrdinu či hrdinku z univerza Warcraftu, Starcraftu nebo dokonce Overwatche v životní velikosti. Při troše štěstí tak budete moci narazit na populární Tracer, děsivého Reapera a mnohé další.

Jste-li vlastníkem vstupenky, které Blizzard rozdával tento měsíc, nic už vám nejstojí v cestě. Se svými fotografickými úlovky a dojmy z hraní se následně nezapomeňte pochlubit na naší facebookové stránce či v komentářích.



Naposledy upravil/a Bellatrix 01.10.2015 v 22:02:36.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet