Overwatch pro konzole potvrzen?

Na Owerpwn.com se díky Narrulovi objevila spekulační zpráva, že zdrojový kód EU oficiální stránky Overwatch obsahuje zmínku o tom, že hra bude kromě počítačů i na konzole.
 

Overwatch EU site code

Na obrázku výše vidíte zdrojový kód stránky a níže vidíte celou citaci, kde je jasně uvedeno, že "Overwatch je blizzardí týmová střílečka pro PC a konzole..."

Overwatch is Blizzard’s team-shooter for PC and consoles. Choose your hero from a huge roster of soldiers, scientists, adventurers, and oddities, each with their own unique set of abilities. Bend time, defy physics, and unleash a dizzying array of extraordinary powers in concert with your allies. Lead your team to victory in iconic locations across a near-future Earth. The world needs heroes! 

Samotný kód již na stránce nenajdete a tím pádem nejde ověřit jeho pravost. Na druhou stranu to dává smysl. Blizzard má již na konzolích Diablo III, které funguje dobře, a Overwatch by se na konzole skvěle hodil, i když jako PCčkář vlastnící PS4 mám stále názor, že se střílečky hrají na PC lépe. Jenže o to nejde. Na konzolích máte CoD, Battlefield i další střílečky, tak proč ne Overwatch?



Naposledy upravil/a Bellatrix 20.10.2015 v 08:57:54.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Snake Plisken
Jan Šafran

Snake Plisken je autorem 16 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet