Overwatch potvrzen na konzole

UPDATE 2: Na krabici je drobným písmem napsáno, že všechen předobjednaný (předem zakoupený) obsah bude k dispozici 21.6.2016. Je možné, že se jedná o datum vydání. Zatím to nemáme potvrzeno.

Origins edice Overwatch obsahuje následující věci:

  • 21 hrdinů
  • 5 skinů
    • Blackwatch Reyes (Reaper)
    • Strike-Commander Morrison (Soldier: 76)
    • Overgrown Bastion
    • Security Chief Pharah
    • Slipstream Tracer
  • Overwatch tematický obsah pro některé hry od Blizzardu:
    • Heroes of the StormTM – hrdina Tracer
    • World of Warcraft® – Baby Winston Pet
    • StarCraft® II portréty
    • Hearthstone® – rub karet
    • Diablo® III – Mercy Wings

Ohledně ceny nám tu vznikla další otázka. Uživatel Redditu Rintoothetiger si koupil PC kód Overwarch Origins Edition za $40. Je tedy pravděpodobné, že $60 je předobjednávková cena za krabici, v rámci níž dostanete i nějaké fyzické dárky a $40 bude v rámci předobjednávky cena za digitální kopii.
 


Zdroj: BlizzardWatch
 

UPDATE: Na Blizzconu se objevily tyto reklamní krabice Overwatch Origins Edition, které mají nalákat na zmíněné předobjednávky. Není vyloučeno, že za cenu $60 získáte "jen" bonusový obsah navíc. Podobný model razí i Heroes – ryze free to play hra nabízející Starter pack edition za necelých $20. Není vyloučeno, že u OW tomu bude podobně. 

Více informací se snad dozvíme v následujících dnech.

zdroj: twitter.com

Původní zprava: Měli jsme mnoho zpráv, které dokazovaly, že Overwatch bude na konzole. Různé střípky, které vydolovali datamineři z kódu hry, celý koncept menu apod. Nyní máme již vše potvrzeno. Podle serveru Game Informer mají zaměstnanci obchodu GameStop oficiálně sdělovat zákazníkům to, že Overwatch vyjde na PC, PS4 a Xbox One za cenu $59,99.

Blizzard si již hry na konzole osahal s Diablem 3, takže má celkem našlápnuto, aby uspěl i na konzolích. Při vývoji hry také spolupracuje s vývojáři Call of Duty z partnerského Activisionu. Je vidět, že Blizzard bere Overwatch opravdu vážně a neche nic podcenit.

Úplně oficiální oznámení okolo Overwatche se očekává na BlizzConu, takže nezapomeňte sledovat i naše podrobné zpravodajství.
 

Zdroj: Game Informer



Naposledy upravil/a Snake Plisken 07.11.2015 v 17:45:37.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Snake Plisken 06.11.2015 18:10

Megan
A chtěla bych se zeptat jestly bude možne OW zakoupit aji v čr. Protože nemám možnost mít ty jejich platební metody tak proto se ptám
Určitě tomu tak bude. Zatím však nevím kdy a české obchody toho taky více asi teď nevědí. :-)

Megan 06.11.2015 10:13

A chtěla bych se zeptat jestly bude možne OW zakoupit aji v čr. Protože nemám možnost mít ty jejich platební metody tak proto se ptám

Shenny 05.11.2015 20:40

Snad si to stihnu zahrát, než to vyjde, hh.

Snake Plisken 05.11.2015 19:46

TigiBird
Z článku vyplývá, že bude hra za 60 dolarů i na PC. Pokud tomu tak je tak ok, pokud ne tak se omlouvám, ale působí to trochu matouce
Ano, je tomu skutečně tak.

TigiBird 05.11.2015 19:43

Z článku vyplývá, že bude hra za 60 dolarů i na PC. Pokud tomu tak je tak ok, pokud ne tak se omlouvám, ale působí to trochu matouce

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet