Figurky a tričko se slevou na Minotaur.cz

 



Get in my belly!

Také jste hladoví po nových sběratelských předmětech do Heroes of the Storm? Jednou z novinek, kterou vám představíme, je aktuálně velmi populární Stitches. Tento hrdina sice není ve světě Warcraftu tak známý, ale díky jeho unikátnímu vzhledu vám nemůže ve sbírce chybět.

STITCHES je k dostání na webu minotaur.cz a speciálně pro vás, naše věrné čtenáře, se k němu váže i krásná sleva ve výši 7 procent. Stačí během objednávky zadat slevový kód "BLIZTAUR" (bez uvozovek).

 

Hail to the King, baby!

The Lich King, dříve známý jako Arthas Menethil, je jedna z nejznámějších postav světa Warcraftu. Nyní máte možnost si Krále lichů i s jeho Frostmournem přidat do své sbírky a vystavit na poličku. Vyskytne se vedle něj zatím jediný zástupce z Diablo univerza, Tyrael?

ARTHAS a TYRAEL jsou k dostání na webu minotaur.cz a speciálně pro vás, naše věrné čtenáře, se k nim váže i krásná sleva ve výši 7 procent. Stačí během objednávky zadat slevový kód "BLIZTAUR" (bez uvozovek).

 

What can I say? I do have the best equipment.

Přesně takovou frází se pyšní Nova. Jak jste na tom vy? Chcete si k figurkám z druhé série objednat i ty dříve vydané? Konkrétně se jedná o Illidana Stormrage a již zmíněnou Novu.

NOVA i ILLIDAN jsou k dostání na webu minotaur.cz a speciálně pro vás, naše věrné čtenáře, se k nim váže i krásná sleva ve výši 7 procent. Stačí během objednávky zadat slevový kód "BLIZTAUR" (bez uvozovek).

 

Feels like old times already…

Raynor by nám rád připomněl, že na trhu jsou i daleko menší figurky než ty od Necy. Na rozdíl od větších kolegů je těchto figurek, pojmenovaných Mystery Mini, prozatím daleko více. Již jste měli možnost o ně s námi soutěžit a několikrát využít slevy na jejich nákup. Dnes vám tuto možnost nabízíme znovu. V krabičce můžete najít například Nazeeba, Kerrigan nebo Diabla.

Heroes of the Storm - Mystery Mini figurky jsou k dostání na webu minotaur.cz a speciálně pro vás, naše věrné čtenáře, se k nim váže i krásná sleva ve výši 7 procent. Stačí během objednávky zadat slevový kód "BLIZTAUR" (bez uvozovek).

 

Heroes of the Storm tričko

Chystáte se na týmový sraz? Máte v plánu streamovat Heroes of the Storm? V tom případě vám jistě nemůže chybět tričko s jeho motivem.

Heroes of the Storm tričko je k dostání na webu minotaur.cz a speciálně pro vás, naše věrné čtenáře, se k němu váže i krásná sleva ve výši 7 procent. Stačí během objednávky zadat slevový kód "BLIZTAUR" (bez uvozovek).



Naposledy upravil/a Fredrik 01.02.2016 v 22:33:22.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Fredrik
Petr Šokin

Fredrik je autorem 12 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet