Easter Eggs

Temple of Anubis

 

 

Už jste si ho všimli? Je zakroužkován červeným kolečkem v pravém dolním rohu. Lepší asi bude přistoupit ke kamenu blíže.

 

 

Jak napovídá název mapy, nacházíme se na území Egypta v centru starověké civilizace. Mnoho archeologů prosazuje názor, že pyramidy nelze vybudovat pouze za pomoci lidské síly. Nasvědčují tomu i hieroglyfy ve tvaru znaku Hordy z World of Warcraft. Traduje se bájný příběh o návštěvě zelených svalovců z jiného světa. Koho má asi příběh na mysli? 

 

 

Murloci se stali nebývale populárními bytostmi. Mnozí z nás si je v plyšové podobě schraňují i ve svých domovech. Tentokrát se zástupce pokolení murloců objevuje jako graffiti na vojenském voze v základní bází útočící strany. Po zásahu kulkou se ozve tradiční "Mrglrglrlgh". 

 

 

Uvnitř zmíněného vozidla se nachází lebka Hydraliska ze světa Starcraftu. Jakmile si člověk uvědomí, že se Overwatch odehrává ve skutečném světě v nedaleké budoucnosti, ihned raději zamyká všechny vstupní dveře.

 

Dorado

 

 

Opět zde máme visící piňaty. Naposledy jsme se kochali tím, jak se dají krásně rozstřílet. Mnoho z vás však při pohledu na roztomilého Diabla nebude schopno ani pozvednout zbraň od svého boku. Pokud se i tak najdou tací, co dokáží zmáčknout spoušť, nečekejte žádný legendární loot.

 

Volskaya Industries

 

 

Zaslepen nekončící přestřelkou mezi budovami nalezne jen málokterý hráč dostatek času, aby se mohl kochat okolím. Přichází bohužel o netradiční podívanou. Ihned na prvním spawn pointu je v dálce vidět ohromný robot. Ti šťastnější jej mohou přistihnout ve chvíli, kdy si procvičuje nové taneční kroky.

 

Watchpoint: Gibraltar

 

 

Ve videohrách není jméno bez minulosti. V kasárnách na Gibraltaru je umístěno pět vojenských skříněk, každá s natisknutým označením. Jsou to jména členů kreativní části Blizzardu, jejichž úkolem je právě grafická podoba prostředí světa Overwatch. Jmenovitě Helder Pinto, Dion Rogers, Philip Klevestav, Andrew Klimas a Bram Eulaers. 

 

Numbani

 

 

Pokud nemáte základní znalosti o Blizzardu, na první pohled nevidíte nic zajímavého. Na příletové tabuli se nacházejí města pyšnící se pobočkou Activision Blizzard. Soul, Cork, Buenos Aires, Madrid, Paříž, Šanghai, Austin, Mexico City, Los Angeles, Versailles a Irvine.

 

Hanamura

 

 

Hanamura kromě už známé herny nabízí i gastronomický zážitek u nenasytného murloca. I zde několik dobře mířených kulek spustí typický skřek. 

 

 

 

Tyto automatovky zaujmou již na první pohled. Na ten druhý si všimnete notné dávky inspirace v historických hrách Blizzardu. Uhodnete, odkud se vzala inspirace pro tyto automaty, případně kdo v nich figuruje?

 

 

Posledním kouskem do sbírky je na stěně zavěšený reklamní plakát. Tato populární hráčka StarCraftu se má podle dostupných informací objevit jako nová postava v Overwatch. Zaroveň ji tu očekává celá Hanamura. Mluvíme teď vlastně o reálném člověku, nebo videoherní postavičce? Jen aby těch provázaností nebylo až příliš.

 

Zdroj: Blizzardwatch



Naposledy upravil/a Bellatrix 05.11.2015 v 18:24:14.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet