Deníček nové hrdinky Mei-Ling Zhou

24. října - 你好 (Ahoj)

První zápisek do deníčku. Upřímně si nemyslím, že ho někdo bude číst. Jedině kolega Winston. Neustále mě utvrzuje v tom, že i můj jedinečný pohled dokáže lidi zaujmout. (Uvidíme, zda má pravdu!) Alespoň mi to pomůže zabít čas a věřte, že pro člověka schouleného ve stanu, zatímco je venku -20 °C (brrr), je každá chvíle nekonečná. (雪球 - Snowball není příliš upovídaný)

Něco málo o mně: Jmenuji se Mei (ano, ta Mei!) a mojí specializací jsou abnormální výkyvy klimatu a jejich důsledky na různé ekosystémy po celém světě. Chápu, že někdo právě usnul uprostřed věty, ale snažím se to pojmout zábavnou formou! Mým cílem je zachovat stávající svět i pro následující generace. Jinou Zemi zatím nemáme! Udělám vše pro to, abych zaznamenala vše, na co při výpravách narazím.

Momentálně se nacházím v Yukonu nedaleko hory Logan. Zkouším svoji novou horolezeckou výbavu. Prvotní nesnáze už jsem překonala (během prvních dnů jsem příšerně prochladla a nemohla jsem hýbat s ramenem…. taková začátečnická chyba!!) a v současnosti vše šlape jako hodinky. Na druhou stranu teď, když jsem si svou výbavu otestovala na sobě, nebudu se ji bát použít na zvířata, která plánuji studovat.

30. října - Zpátky v civilizaci

Rozhodla jsem se nezavolat si vrtulník, aby mě vyzvedl. Malé prostory sdílené s více lidmi mi jsou za posledních několik týdnu proti srsti. Trávila jsem až příliš času ve výzkumném středisku, kde člověk nemá vlastní soukromí. Musím absolvovat nelehký pěší sestup i kvůli posledním pokusům s endotermickým difuzorem (pozn. pro příště vymyslet lidštější pojmenování). Neprostupná oblast mi zatarasila cestu a obcházením bych ztratila příliš času. Dneska ne! Za pomocí difuzoru jsem si vybudovala vlastní cestu a ušetřila si zbytečnou zacházku. Tento vynález bude pro horolezce skvělou pomůckou - cítím to v kostech!

Po krátké pauze mám v plánu odletět do Asie, kde se nachází velké množství opuštěných výzkumných středisek Overwatch. Už je to tak dávno; myslíte, že ještě skrývají něco užitečného? Držte mi palce!

31. října - Los Angeles, USA

Boo! (Veselý Halloween)

Wow, teplé prostředí je o dost příjemnější. Musím se rychle převléci, jsem strašně nabalená. Jen krátká poznámka. Konečně jsem se dostala skrz celní kontrolu (zkuste si pronést několik krabic vědeckého vybavení přes hraniční policii) a nyní nastává čas slunečného odpočinku. Možná se podívám i na nějaký film! Strašně bych chtěla vidět Six-Gun Killer. Jsem naprosto ulítlá na tyhle staré filmy a miluji Olivii Rai!


2. listopadu - Dlouhá cesta

नमस्ते! - Ahoj!

Od přistání jsem se nezastavila. Za několik málo minut začnu opět stoupat. Chtěla bych tady v horách zůstat, jak nejdéle to půjde. Tohle místo je předurčené k vědeckým výpravám (vážně jsem to napsala?). Přede mnou se tyčí zatím asi nejtěžší výstup, takže ano, jsem trochu nervózní, ale zároveň se nemohu dočkat prvních krůčků.

Slibuji, že zase napíši, jakmile se vše trochu uklidní (spousta času, pamatujete?). Prozatím se podívejte na můj výhled:

 

 

Pokud jste dočetli až sem, nepřijdete o související spekulace.

S největší pravděpodobností se jedná o čínskou hrdinku, mluvící mimo jiné i hindsky. Ve hře by měla vystupovat se svým horolezeckým vybavením a blíže neurčeným endotermickým difuzorem. Pohyb v ledovém prostředí a chlad by měly charakterizovat živelný herní styl. Dočkat bychom se mohli různorodých ledových schopností. 

  • Schopnost upravovat prostředí.

Zda půjde pouze o stavbu, či dokonce o probourávání zdí, je zatím nejasné. S odkazem na niže zmíněnou část příběhu, je velká pravděpodobnost, že se něco takového ve hře objeví.

"Narazila jsem na neprostupnou oblast a jejím obcházením bych ztratila mnoho času. Dneska ne! Za pomocí difuzoru jsem si vybudovala vlastní cestu a ušetřila si zbytečnou zacházku. Tento vynález bude pro horolezce skvělou pomůckou - cítím to v kostech!"

  • Ledová ochrana pro peta

Mia by mohla být prvním hrdinou, který by u svého boku přivítal malého pomocníka.

"Na druhou stranu teď, když jsem si svou výbavu otestovala na sobě, nebudu se ji bát použít na zvířata, která plánuji studovat."

"雪球 - Snowball není příliš upovídaný"

  • Lezení po ledu

Vychází ze samotného vzhledu. Logicky by tak mělo být možné šplhat pouze po ledových stěnách, kterých na současných mapách nalezneme minimum. Lépe řečeno žádnou. S největší pravděpodobností lze tedy očekávat i novou hornatou mapu.

Mezi dalšími spekulacemi se objevuje i ledové zpomalování nepřátel, přepínání mezi chladnou a prosluněnou osobností a mnohé další. Snad si alespoň některé budeme moci brzy vyzkoušet, či pro nás chystá Blizzard nějaké překvapení? Ze spekulací nicméně vyplývá snad již nezvratné zařazení mezi představitele Supportů.

Bonusovým teaserem je zmínka o filmu a Olivii Rai. Mohlo by se jednat o náznak další postavy, jejíž silueta už nějaký ten pátek koluje po internetu.

 

Osobně jsem zvědavý, zda se známost s Winstonem a zřejmě i Symmetrou (odvozuji z ovládání hindštiny) projeví i v herním prostředí. V každém případě se jedná o zajímavou provázanost, na které lze v budoucnosti stavět.

Více se snad dozvíme na blížícím se Blizzconu.
 

Zdroj: Blizzard



Naposledy upravil/a Kinedryl 03.11.2015 v 19:38:14.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

kovka
Michal Kovář

kovka je autorem 109 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet