Dallas Fuel propouští hráče xQc z týmu

  league    liga    xQc   

 

XQc dělal minulý týden opět problémy.

XQc byl pozastaven ligou Overwatch minulý týden na čtyři zápasy a pokutován za 4000 dolarů za použití emote "s rasovým podtextem" v chatu Overwatch League. Liga Overwatch také citovala xQc a jeho poznámky na streamu a na sociálních médiích.

 

Smlouva hráče měla původně končit na konci první sezóny Overwatch League. Dallas Fuel a xQc se "vzájemně dohodly" na předčasném ukončení smlouvy.

 

Zastavení xQc mu zabránilo hrát nebo trénovat s Overwatch League na zbytek druhé etapy. Díky k předchozímu pozastavení v první fázi Overwatch League, která se týkala homofobního komentáře, si xQc zahrál celkem jen v šesti zápasech.

 

Díky tomu, to týmu Dallas Fuel dovoluje flexibilitu a může se těšit na nováčka. Dallas Fuel oznámil přijetí bývalého hráče CONBOXu Son "OGE" Min-seok. Učiní svůj debut v Overwatch League ve třetí etapě a pravděpodobně převezme roli hlavního tanka po xQc.


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Ceris 14.03.2018 17:00

proc mam pocit, ze tenhle "clanek" (protoze tomuhle se ani clanek rikat neda) jenom nekdo prohnal google translatorem, aniz by vubec vedel o cem ten clanek je, pripadne aniz by opravil ty naprosto nesmyslne vety.

Ales_CZ 14.03.2018 09:15

Proč mám pocit, že v Overwatch League jsou v drtivé převaze Asiati. Zastoupení více blízké původního obyvatelstva tam prostě není nebo je minimální. Spíše by tam mělo být mnohem více asijských měst namísto US

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet