Blizzard proti hackerům

Pomocné programy a kódy očerňují online hry už roky. Overwatch je jedním z jejich posledních cílů a doufejme, že ne na dlouho. Zvolený platební model, tedy nakup a hraj, mnohem méně podněcuje hráče, aby riskovali svůj účet jen za cenu několika vyhraných her. Tím spíše, že s ním mají často svázané i jiné tituly. 

Blizzard se nechal slyšet, že podvodníky nebude tolerovat a má pro ně přichystaný trvalý ban. Nejen vyšší pořizovací cena by tak mohla být dostatečný důvodem, proč si takové konání rozmyslet. V případě, že máte podezření na užívání podvodných programů, můžete dotyčného nahlásit na níže uvedené e-mailové adrese.

Blizzard zdroj

V poslední době jsme celosvětově zakročili proti Overwatch účtům, využívající podvodné programy. Jsme odhodláni vytvořit vyrovnaný a spravedlivý prostor pro vzájemné zápolení v Overwatch. Všichni, kteří budou tímto způsobem porušovat Podmínky uživání, budou náležitě potrestáni. Podvádění v jakékoli formě nebude tolerováno - více si můžete přečíst zde. Pokud si myslíte, že někdo jiný podvádí, nebo máte informace o hackování, botech, nebo jiném nepovoleném užívání programů třetích stran, dejte nám prosím vědět! Kontaktovat nás můžete pomocí funkce Nahlásit přímo ve hře, nebo skrze následující email: hacks@blizzard.com

Že to nejsou jen prázdná slova, dokazuje Blizzard v poslední novince, kdy v Číně zablokoval 1572 hráčů. Veškerá jména jsou k dispozici po rozkliknutí zdroje příspěvku níže.

Blizzard zdroj

我们近期正在对全球范围内使用了外挂的《守望先锋》账号采取行动。我们一直努力为《守望先锋》玩家提供一个公平公正的游戏环境,并且将继续对违反了《使用条款》的玩家采取必要措施,任何形式的作弊都将被严惩。

若您相信另一名玩家正在作弊或者您有任何关于在《守望先锋》中使用外挂、机器人或未经授权的第三方软件的信息,请务必告知我们!您可以在游戏中点击右键菜单中的“举报”按钮,或发送邮件至CN_hacks@battlenet.com.cn。

O zátahu na evropské podvodníky v současnosti nekolují žádné podrobnější zprávy, ale mějte na paměti, že Blizzard situaci monitoruje. Podvádět se nevyplácí - hrajte fér.



Naposledy upravil/a kovka 03.06.2016 v 15:16:50.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet