Beta zpět v únoru

Na oficiálním fóru se objevil dlouho očekávaný update ohledně vývoje a opětovného spuštění bety. Přináší mnoho zajímavých novinek, ale zároveň posouvá datum otevření bran až na únor. V původních odhadech se spekulovalo již o konci ledna, ale stav hry si zřejmě vyžaduje delší pozornost ze strany tvůrců.

Základní prvky

Nikdo se netajil tím, že původní verze postrádala mnoho základních prvků a po několika hodinách se mohla stát repetitivní. Během zimních měsíců byl do hry zapracován nový systém progrese, o kterém se vývojáři vyjadřovali v jednom ze svých Developer updatů. Už od počátku bylo oznámeno, že tento systém bude v nové verzi již funkční, a v případě komplikací to může být faktor ovlivňující vydání bety. Dále došlo ke zlepšení vyvážení hrdinů, což je proces nemající snad nikdy konce. Konkrétní změny však nebyly v novice obsaženy.

Novinky

Důvodem odkladu je nakonec nový obsah. Komunita vytvořila hodnotný feedback, na základě něhož a interního testování bude představen nový herní mód. V originální verzi jsme si mohli vyzkoušet pouze dva. Specifický charakter hry znemožňuje použít již zažité a vymyšlené herní styly jako Capture the Flag a jemu podobné. Spolu s tím přibudou pochopitelně i nové mapy. Bohužel ani zde jsme se nedočkali konkrétnějších informací o jejich zasazení a počtu. 

Momentálně již nezbývá než těšit se na další střípky informací a novou vlnu přístupů spojenou se samotným spuštěním. Bohužel polovina února je momentálně stále poměrně vzdálená budoucnost, často připomínající věčnost.

Celou novinku si můžete přečíst na oficiálním fóru.



Naposledy upravil/a Bellatrix 23.01.2016 v 20:43:17.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

kovka
Michal Kovář

kovka je autorem 109 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet