Sojourn

  sojourn    hero    kapitán   

 

Blizzard odhaluje další postavy, které stojí za zformování Overwatch, či jednoduše patří do lore a historie samotného příběhu.

 

Sojourn

Díky poslednímu eventu Overwatch Archives 2019 se objevila (dnes už bývalá) kapitánka Sojourn. Pojďme si o ni něco přečíst.

 

 

Příběh

 

Po omnické krizi

Mladá Sojourn (úplně vpravo) s ostatními agenty Overwatch

 

Dřívější kapitánku Overwatch Sojourn jsme mohli vidět (aspoň její hlas) v herním cinematic traileru, jak rozdává pokyny celému čtyřčlennému týmu Overwatch proti Maximilienovi:

 

Poté, co se Overwatch snažil zatknout Doomfista v King's Row Uprising, Sojourn navrhla Strike-Commanderovi Jackovi Morrisonovi, aby organizace změnila taktiku tím, že namísto zatknutí Doomfista, zatkli účetního Maximiliena. Snažila se uklidnit Jackovy obavy z vyslání útočného týmu po incidentu s Reinhardtem a věřila, že s ní Jack bude souhlasit, že Tracer už získala více zkušeností a dokáže vést svůj tým. Přidělila Tracer lídra a vedla útočný tým Mercy, Winstona a Genjiho v misi proti Maximilienovi.

 

 

Po Overwatchi

Sojourn byla jedním z bývalých členů Overwatch, které Winston svolával ve svém animated short Recall.

 

 

Zajímavosti

  • Její jméno je možným odkazem na afroamerickou abolicionistku (změnění či zrušení nějakého zákona - práva žen, zrušení otroctví) Sojournera Truth.
  • Vývoj Sojourn byl zahájen ještě před vydáním hry Overwatch v roce 2014.
  • Sojourn se v minulosti v Overwatchi objevila již dvakrát - ve Winstonově animated shortu Recall a v příběhu Any Origin Story.
  • Nebude hrdinou 31.

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

optinue 10.09.2022 08:17

At baseline, zinc, testosterone TEST , prolactin PRL , FSH, LH and estradiol plasma concentrations were measured. <a href=http://clomida.com/>buy clomid</a>

EnlimeWen 05.09.2022 09:52

<a href=http://vtopcial.com/>tadalafil generic vs cialis</a> Mary Choy, PharmD, is board-certified in geriatric pharmacotherapy

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet