Overwatch se nebude přejmenovávat

Když se na začátku roku psalo o tom, že se Overwatch bude muset přejmenovat, byla to velká rána. Blizzard tehdy nemusel řešit přejmenování poprvé. Vzpomeňme si jen, jak to bylo s Heroes of the Storm. Hra se původně jmenovala Blizzard DOTA a poté Blizzard All-stars, než se dopracovala k nynějšímu názvu. Proto nebylo až tak jisté, jak to dopadne se značkou Overwatch, kterou si nárokovala společnost Innovis Labs, jež vytvořila stejnojmennou aplikaci.

Celý spor nakonec končí tak, že Innovis Labs stáhli žalobu, kterou proti Blizzardu podali, a dohodli se mimosoudní cestou. Jak přesně se dohodli, zatím není známo, jelikož ani jedna strana se k tomu zatím nevyjádřila. Fanouškům spadl kámen ze srdce, jelikož jsme si název oblíbili.

Nezapomeňte sledovat naše zpravodajství z BlizzConu, kde nám Blizzard představí další hrdiny, za které budeme moci hrát. Dále připomínáme, že pokud máte betu Overwatche, nesdílejte svůj účet s kamarády, Blizzard s největší pravděpodobností začne těmto účtům betu odebírat.
 

Zdroj: GamesIndustry.biz



Naposledy upravil/a Bellatrix 03.11.2015 v 14:57:22.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet