Overwatch beta se blíží!

Nebudu vás již déle napínat. Ono datum spuštění uzavřené bety je 27. října! Tehdy bude beta přístupná pro americké testery, přístup pro Evropu a Asii bude brzy následovat. Beta bude mít několik fází, proto si přečtěte zkrácený popis, viz níže, nebo navštivte oficiální stránky.

Blizzard dále uvedl, že chce dosáhnout dvou hlavních cílů. Zaprvé chtějí posbírat od hráčů hodně ohlasů a zpětné vazby hlavně co se týče gameplaye, balancování postav apod., aby z Overwatche byla nejlepší týmová střílečka na planetě. Zadruhé chtějí dát jejich strojům pořádně zabrat. To znamená, že plánují i zátěžové testy, aby věděli, co vše jejich servery vydrží a jak hra poběží na všemožných počítačových sestavách hráčů.
 

CLOSED BETA

  • Uzavřená beta bude pro malé množství testerů, kteří k ní budou mít neustálý přístup.
  • Cílem bude dostat od hráčů co nejvíce zpětné vazby o hratelnosti, hrdinech, o každé maličkosti, a také diskutovat na fórech (takže to není o tom dostat betu a jen si hrát, budete mít zodpovědnost!)
  • Smyslem bety je získat co nejvíce smysluplné a konstruktivní zpětné vazby.
  • Celkový počet hráčů v uzavřené betě bude VELMI OMEZENÝ, i když bude Blizzard přidávat časem více hráčů, aby se ujistil, že betu testuje dost aktivních lidí.
  • První fáze začne 27. října v americkém regionu s tím, že Evropa bude následovat a po ní přijde na řadu Asie.

BETA TEST WEEKENDS

  • Čas od času bude Blizzard muset otevřít brány a vpustit do hry co nejvíce hráčů s cílem otestovat infrastrukturu (zatížení serverů apod.)
  • Jelikož tato část bety bude primárně zaměřena na hardware a infrastrukturu, bude počet herních módů a hrdinů omezen! Zpětná vazba od hráčů bude VELICE vítána.
  • Blizzard chce dát šanci co nejvíce lidem, kteří se do bety přihlásili.
  • První beta test víkend začne po BlizzConu.

To je asi zhruba vše. Jen se ještě sluší říct, že beta bude zatím jen pro uživatele s operačním systémem Windows a budete muset mít samozřejmě nainstalovaného desktopového Battle.net klienta.

Snad pro vás byly tyto informace užitečné, pokud máte otázky, zkuste navštívit oficiální stránky nebo můžete napsat do komentářů, snad vám budeme schopni pomoci. 



Naposledy upravil/a Bellatrix 15.10.2015 v 22:07:18.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet