Ohlédnutí za release party Overwatch

V úterý, 24. 5. 2016, se uskutečnila v pražském klubu Geekárna release party ku příležitosti vydání nejnovějšího počinu z dílny Blizzardu - Overwatch! I přes riskantně zvolené datum byla návštěvnost dostatečné početná, z čehož máme obrovskou radost. Byla by škoda, kdybychom si museli odvézt zpět všechny ty výhry, které bylo možné vyhrát jak v tombole, tak zapeklitém kvízu, jež si připravil tým Overfanu.

Pro výherce byly připraveny klíče k plné hře Overwatch: Origins Edition, tématické trika Overwatch, sběratelské mince, Overwatch PINy, úžasné malé postavičky Winstona a samozřejmě spousta plakátů! To však nebylo všechno. Připraveno bylo také promítání videí a prvního turnaje na ESL. Čtyři velmi chutné tématické drinky a české komiksy.

Velkou radost nám udělala Tracer v podání Paichichi, která vypadalo naprosto úžasně. Děkujeme! 

Věříme, že se účastníce dobře bavili a doufáme, že se zúčastní příští Overwatch párty, která by mohla proběhnout do konce roku. Nemusíte však zoufat, Blizzfan již brzy oznámí jednu událost, která vás jistě velmi potěší! Nesmíme také zapomenout na úterní turnaj, kterého se zúčastnilo na 15 týmů. To je skvělý začátek slibného progamingu.

Nakonec ještě pár fotek. Zbylé pak naleznete na facebookových stránkách Blizzfan CZ/SK.



Naposledy upravil/a Jerryky 26.05.2016 v 19:01:50.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet