Nový hrdina do Overwatch 2: Kiriko!

  kiriko    new    hero   

 

Pojďme se společně podívat na představení nové hrdinky v traileru:

 

 

Jak jste si mohli všimnout, Kiriko je support hrdina, a přichází společně s Overwatch 2.

Který mimochodem, pokud jste to ještě nezaznamenali, vychází 4. října.

 

 

Příběh

Kiriko vyrostla v Kanezaka. Její rodina je spojena s předky, kteří ctí ducha lišky.

Kiriko vychovala její babička, která ji naučila starat se o svatyni, tradice a důležitost komunity. Její matka - ninja, jedná a věří, že si stojí za svým a bojuje za to, co je správné. Díky této výchově se z Kiriko stala kříženec léčitele a válečníka.

 

Kiriko, která je popisována jako trikster, ve skutečnosti vyrostla společně s Hanzem a Genjim. Její matka trénovala všechny tři. Kiriko má ke Genjimu obzvlášť blízko, protože oba jsou uličníci, kteří by se poflakovali v arkádě Hanamura.

 

Kiriko byla svědkem pádu klanu Shimada v mladém věku, včetně atentátu na hlavu klanu. Konkurenční klan převzal vládu, terorizoval komunitu a vzal Kirikova otce jako rukojmí. Aby pomohla v boji proti tomuto klanu, připojila se k malé skupině „ragtag žen a mužů“ zvané Yokai.

 

Její duch lišky je založen na inari (japonský duch lišky). Kromě toho, že je liška ochráncem, představuje mazanost a inteligenci, což se hodí k charakteru Kiriko. Symbol na její čelence je kanji pro „kitsune“ nebo „lišku“.

 

 

Schopnosti

 

Healing Ofuda - Pošle ke spojencům papírové talismany naplněné léčivou silou. Tyto projektily jsou pomalé, ale při pohybu automaticky sledují spojence.

 

Kunai - Vystřelí projektily kunai na její nepřátele. Tyto projektily jsou velmi rychlé a udělují vysoké poškození při kritických zásahech, ale u běžného zásaha způsobují pouze malé poškození.

 

Swift Step - Umožňuje Kiriko teleportovat se ke svým spojencům. Má velký dosah a lze jej dokonce použít k teleportaci skrz zdi.

 

Protection Suzu - Díky tomuto zvonu jsou Kiriko a její spojenci na krátkou dobu nezranitelní vůči poškození. Je také schopen vyčistit debuffy a omráčení.

 

Wall Climb - Stejně jako Genji a Hanzo je Kiriko schopna lézt po stěnách, aby se dostala na vyvýšená místa.

 

Kitsune Rush (Ultimátní schopnost) - Vytvoří na zemi velkou dráhu duchovní energie, která ji a její spojence zrychluje pohyb, přebíjení, rychlost útoku a snížuje cooldowny schopností.

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

WeewawMub 24.06.2023 20:37

On the one hand, we havenothing to offer our patients right now, and on the other, our patients readabout these technologies and expectthem to be applied right now <a href=http://cial.buzz>cialis buy online usa</a>

Neobrenna 25.05.2023 10:34

Laboratory testing for evaluating patients with CDI includes the following <a href=https://cialiss.makeup>cialis 5 mg best price usa</a> Gaby, MD; and Jonathan Collin, MD FDA Tryptophan Alert 78, p

Optiofe 20.05.2023 08:24

Baseline investigations <a href=https://atadalafil.mom>cialis prices</a> Paraffin sections were immunolabeled for c Kit, EGFP, and DAPI 4, 6 diamidino 2 phenylindole, along with WGA wheat germ agglutinin to mark cell boundaries and cTnT cardiac troponin T to identify myocytes representative images, Online Figure VIA and VIB

Optiofe 18.05.2023 07:44

She helped me find another flight after I missed my flight to Calgary, it took her about 45 min between calls and holds by she was very patient to get me the best flight without much wait, Thank you Alaska for hiring employee like her <a href=https://dapoxetine.buzz>priligy tablets online</a>

immubre 24.02.2023 17:39

This may be something we can do using a totally natural substance that can help a large group of patients <a href=http://buycialis.autos>comprar cialis online</a> The company said more details about which drugs will be included will be released soon

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet