Herní periferie s logem Overwatch

Není to poprvé a pravděpodobně i naposled, kdy se Blizzard domluvil s Razerem na speciálních edicích periferií. Tentokrát „to odnesla“ naše oblíbená hra. Chystají se celkem tři věci, kterými si budete moct vylepšit požitek.

Jako první tu máme klávesnici Razer Blackwidow Chroma v barvách loga a nápisem Overwach vpravo nahoře. Blackwidow je mechanická klávesnice, kde by klávesy měly vydržet 60 milionů stisknutí. Nejzajímavější jsou ale určitě barvičky! Klávesy vám budou svítit podle toho, za jakou postavu budete hrát, rozsvítí se vám, když se vaše abilita nabije, co víc si přát? Za tuto klávesnici si ale pořádně připlatíte, v přepočtu vás vyjde na 6 tisíc korun.

Dále tu máme léty prověřenou myšku Deathadder, akorát se speciálním designem loga Overwatch, které svítí a dokáže vyčarovat až téměř sedmnáct milionů barev. Dále se může pochlubit DPI, které sahá k magickému číslu deset tisíc, otázkou ale je, komu se takto vysoké DPI vyplatí. Tento hlodavec vás v přepočtu vyjde na 2600,- Kč.

Tyto nádherně designované periferie je ale potřeba na něco položit, proto si Razer připravil velkou podložku Goliathus, kde nečekaně najdeme logo Overwatche i s názvem v levém horním rohu. Podložka na stůl bude stát v přepočtu 1100,- Kč.

Líbí se vám některý z těchto designů? Přemýšlíte nad koupí? Napište nám do komentářů. 



Naposledy upravil/a Snake Plisken 07.11.2015 v 13:23:05.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet