Čínský nový rok

  čínský    rok    mei skin   

Včera nám vývojáři na Twitteru přichystali oznámení. Blíží se čínský nový rok. A pro hráče Overwatch to znamená... uvidíme, co všechno. Zatím víme pouze o dvou informacích, skin na Mei a na D.Vu. Ale kdo ví, třeba nás čeká mnohem víc?

Na event se můžeme těšit 24. ledna, tedy nejbližší úterý. Dá se předpokládat, že přijde spolu s očekávaným patchem, o němž jsme informovali zde a zde.

 

Mei

Díky této klimatoložce, která část života pobývala na Antarktidě, pokrývají hrdinové Overwatch všech 6 světových kontinentů. Ať již máte na vánoční skin jakýkoliv názor, nesetkal se právě s velkolepým přijetím. I tak se jedná o hrdinku, která má nejméně skinů ve hře (byť není jediná). Tuto nerovnováhu může zvrátit právě čínský nový rok.

Na Twitteru se objevilo toto video, která nám přináší novoroční vzhled Mei. Rudé kimono, nový účes a pěkně upravený dron. A kdo ví, třeba získá více než jeden skin.

 

D.Va

Ta je na tom se skiny podobně jako Mei. Získala pouze 11 skinů, z čehož jeden byl v rámci Summer eventu. Nemožnost koupit jej během eventu značně limitovala jeho dostupnost. Zde vidíme něco, co jsme u této Korejky dosud neviděli – sukni. Opět pěkné přeskinování hrdinky reflektující její kořeny. Video  s touto hrdinkou se objevilo na korejské verzi twitteru PlayOverwatch s názvem OverwatchKR.

 

Oba trailery je možno shlédnout zde:

 

 

Hrdinové s asijskými kořeny

Krom dvou výše zmíněných dívčin se dá očekávat skin i pro další hrdiny, primárně u těch s kořeny na Dálném východě.

Genji je na tom, vyjma Oni skinu, stejně jako D.Va. Hráči (byť dočasní) Heroes of the Storm mohli získat tento skin vcelku snadno.

Jeho bratr Hanzo naproti tomu získal pouze halloweenský epický skin. Na druhou stranu to byl první hrdina, jehož skin (Lone Wolf; Okami) měnil vzhled skillu.

Zenyatta pochází z Nepálu, především tedy duchovně. Tento hrdina byl na skiny šťastnější. Skulliata i Louskáček jsou vcelku povedené skiny. Přesto, buddhistické kořeny jeho náboženství nám dávají naději i zde.

Symmetra je se svými indickými kořeny od čínského kalendáře poněkud vzdálená, nicméně na skiny je také skoupá. Pouhý epický halloweenský upírský skin a jinak nic.

Zarya je z Ruska. Země sousedící s Čínou. Pravda, nový rok se tam slaví v jinou dobu, ale v Koreji se nový rok slaví 1. ledna. Nicméně Zarya získala během letních radovánek rovnou 2 skiny a nedávno získala trochu sporný skin Frosted.

 

Co dál můžeme očekávat?

Větší eventy standardně doprovází alespoň stovka předmětů. Co nás tedy čeká, můžeme jen spekulovat. Možná i nějaký event. Nebo dostaneme jen zmíněné dva skiny a nic dalšího.

Čínský nový rok je pohyblivé datum. Kolísá mezi 21. lednem a 20. únorem. Nový rok začíná s druhým novým měsícem po zimním slunovratu. U nás jsou nejznámějším pohyblivým svátkem Velikonoce, tedy se nejedná o něco zcela neuchopitelného. Letos se 28. ledna rozloučíme s Opicí a přivítáme Kohouta.

Kdo ví, možná uvidíme i další znamení zvěrokruhu. Nezbývá než počkat pár dní.

 

Nejvíce se spekulovalo o Winstonovi. Nejen kvůli zastoupení opice v čínském zvěrokruhu, ale především kvůli Sun Wu-kchunga. Pokud prohledáte Ecopoint: Arctica, je možno nalézt podobiznu Winstona, která nejvíce připomíná právě zmíněného opičího krále.

Na facebookové stránce Facewatch se oběvila další čtveřice skinů. Co myslíte, můžeme je očekávat v úterý? A jak se vám líbí?


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet