Nový Developer Update přibližuje nový režim a změny v další…

  Jeff Kaplan    Jeff    Developer Update   

 

Jeff Kaplan a první Developer Update v roce 2020 je tady! Co nového oznámil?

  • Experimental Card - Jedná se o "nový" herní mód, který bude obsahovat gameplay změny z PTR. Při hraní se budou započítávat vítězství k různým eventům úplně stejně jako při jakémkoliv jiném herním režimu. Výhodou je že nebudeme muset nutně chodit na PTR abychom mohli zkusit nové změny. Nově tedy budou moci i hráči na PS4 či XOne "testovat" změny. Ovšem né všechno co se tam objeví se na konec dostane i do běžné hry!
  • Přijdou častější a agresivnější změny hrdinů, pokud se neosvědčí tak se po pár dnech/týdnech změní.
  • V sezóně 21 (březen) se dočkáme změny jménem Hero Pools (Jenom v kompetitivních zápasech) - Každý týden se tzv. vyřadí pár hrdinů a hráči tak budou muset zkoušet nové taktiky. Jeff zmínil že pokud to takhle nepůjde, mohou to změnit tak aby se hrdinové měnili např. každý zápas a nebo v opačném případě - místo týdnu trval jeden "pool" déle apod.. OW League čeká změna taky - ale vyjádření se dočkáme až později.
  •  Dále pak:
    • Lepší anti-cheat. Jeff nabádá používání report systému.
    • Velký Workshop update (více se dozvíme brzy).
    • Brzy se dočkáme vylepšení funkce "replay" - 1 z10 záznamů si budeme moci uložit a kdykoliv se k němu vrátit. Dále pak přibude možnost sdílení záznamů mezi hráči.
    • Osobní profil se dočká velkých změn - např. možnost seřadit si získané ikony. (Více informací se dozvíme později v tomto roce)

O všech novinkách se můžete doslechnout ve videu níže!

 

Jak se vám změny líbí? Jste pro nebo proti?

Napište nám váš názor do komentářů níže!


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

PanOlda
Oldřich Horák

PanOlda je autorem 361 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet