Další teaser z McCreeho pohledu!

  mccree    teaser    retribution   

 

Event už je za dveřmi a Blizzard nám stále prozrazuje nové teasery pro Brawl - Overwatch Retribution

McCree se s námi podělil o svůj příběh, nový teaser si můžete poslechnout níže:

 

 

"Všechno bylo podle plánu," říká McCree. "Dostat se dovnitř, popadnout cíl a vypadnout. Pak vypuklo peklo. Bylo to, jako kdyby se nás celé zatracené město snažilo zabít."

 

Jako součást eventu Overwatch Archives - Overwatch Retribution postaví agenty Blackwatch - Moiru, McCreeho, Genjiho a Reapera v Benátkách na novou mapu zvanou Rialto. Tato čtveřice pracuje na získání zločince Talonu, který je zodpovědný za zaslání útoku na dalšího Overwatcha agenta - manžela Widowmaker - Gérarda Lacroixe. Samozřejmě pokus byl neúspěšný; jak už víme z příběhu Overwatch, je to skutečně Widowmaker, která později dokončí neúspěšný pokus.

 

Event vypukne už zítra večer! Těšíte se?

 

 


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Housac
Jiří Housa

Housac je autorem 476 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

impubre 03.06.2023 13:06

Щ€Ш№Щ† ШЈШЁЩЉ Щ…Щ€ШіЩ‰ Ш±Ш¶ЩЉ Ш§Щ„Щ„Щ‡ Ш№Щ†Щ‡ ШЈЩ† Ш§Щ„Щ†ШЁЩЉ ШµЩ„Щ‰ Ш§Щ„Щ„Щ‡ Ш№Щ„ЩЉЩ‡ Щ€ШіЩ„Щ… ЩѓШ§Щ† ШҐШ°Ш§ Ш®Ш§ЩЃ Щ‚Щ€Щ…Щ‹Ш§ Щ‚Ш§Щ„ Ш§Щ„Щ„Щ‡Щ… ШҐЩ†Ш§ Щ†Ш¬Ш№Щ„Щѓ ЩЃЩЉ Щ†Ш­Щ€Ш±Щ‡Щ… Щ€Щ†Ш№Щ€Ш° ШЁЩѓ Щ…Щ† ШґШ±Щ€Ш±Щ‡Щ… <a href=http://cials.autos>cialis generic tadalafil</a>

irrarocoX 08.03.2023 07:36

<a href=http://buycialis.autos>best place to buy cialis online</a> Comparing the effects of two different contact lenses on corneal re epithelialization after corneal collagen cross inking

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet