Summer Games jsou tu!

Během následujících tří týdnů budeme oslavovat soutěživého ducha v pravém stylu Overwatch! Získat můžete speciální Loot Boxy, ve kterých naleznete více než 100 nových kosmetických úprav a utkáte se s vašimi kamarády v přátelském utkání ve speciálním brawlu - Lúcioball!

IFrame

Běžte si pro goldy

Počínaje dneškem (a během celého eventu), všechny nové Loot Boxy budou mít speciálně upravý sportovní vzhled. Vzhled bedny ale není to jediné, co se změnilo!

Uvnitř mají hráči šanci nalézt různé variace nových kosmetických věcí, vycházejících z letních her. To zahrnuje tématické spreje, emoce, vítězné pózy, highlight intra, ikony hráčů a několik vylice unikátních skinů. Tyto věci nemohou být získány za kredity a každá tato bedna obsahuje nejméně jednu věc z této speciální kolekce.

Veškeré věci, které během letních her odemknete, vám zůstanou již navždy. Tato možnost se však uzavře 22. 8. 2016, kdy končí samotný event. Pokud máte vyhlídnuté něco extra, neztrácejte čas!

Fotbalové hřiště

Letní hry se neobejdou bez něčeho speciálního. Přivítejte Lúcioball, což je nový, fotbalový brawl! Tato futuristická aréna je určena k zápasu 3v3, kdy každý hráč hraje za Lucia a vaším úkolem je spolupracovat s vašimi spoluhráči a dostat míč do soupeřovy brány.

Aréna je přizpůsobena pro Lúcia, takže nejenže můžete běhat po zdech dokola, ale také skákat, mlátit, kopat a mnoho dalšího. Jedna hra trvá 4 minuty a vyhrává ten tým, který nastřílí svému soupeři nejvíce gólů.

   

Hry začínají!

Letní hry jsou první událostí svého druhu. Nemusíme se však strachovat, čekají nás další! Vývojáři nechtějí zatím nic odhalovat, takže si na další podobu budeme muset počkat. Jsme ale velice zvědaví na další takovou akci. 

Mezitím si užívejte letních her, ať už hrajete na PC, PlayStation 4 nebo Xbox One.


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet