Detailní informace k MČR

Celkem 31 turnajů bylo zařazeno do kvalifikačního cyklu MČR. Aktuálním lídrem pořadí je tým Inside Games s 1875 body, které značně narostly především v posledních týdnech. Příležitostí k navýšení bodového konta již je však poskrovnu. Odehrát zbývají pouhé čtyři turnaje!

Součástí brněnského finále na Mistrovství ČR budou čtyři nejlepší Overwatch týmy. Ač je kvalifikační cyklus v pokročilém stádiu, stále mají někteří možnost zamíchat pořadím na postupových příčkách.

Přímý postup na MČR v Overwatch si vybojují tři nejlepší týmy dle pořadí v MČR klasifikaci, které zároveň musejí odehrát alespoň jeden z výše vypsaných bodovaných turnajů. Zároveň se od pátku 7. 10. omezují přestupy v jednotlivých týmech na tři měsíčně.

Uzavření bodování v MČR klasifikaci bude následovat právě po posledním turnaji a to 15. října, kdy tak budeme znát tři ze čtyř účastníků MČR finále, které se uskuteční na brněnském výstavišti v pátek 4. listopadu.

čtvrtý slot se bude hrát ihned po uzavření bodování a půjde o tzv. divokou kartu. Tento speciální turnaj se uskuteční v následujícím týdnu po 15. říjnu. Zabojovat o poslední volné místo na MČR budou moci všechny dosud nekvalifikované týmy.



Naposledy upravil/a kovka 04.10.2016 v 13:59:32.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

kovka
Michal Kovář

kovka je autorem 109 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet