BlizzCon 2016 in-game odměny

Pro ty, kteří by nevěděli oč jde, zopakujeme, že se jedná o akci pořádanou Blizzardem. Akce se koná v Californii a jsou zde oznamovány novinky od Blizzardu, konají se zde různé soutěže a můžete si tady také koupit spousty unikátního Blizzardího merche. 

Pokud si zakoupíte vstupenku (ať virtuální, tak fyzickou), v den začátku BlizzConu obdržíte odměny do všech Blizzardích her. Na podrobnosti se můžete podívat níž. 

Overwatch

To, co všechny na tomto webu zajímá asi nejvíc - odměny do Overwatch. Tento rok majité vstupenky obdrží skin pro Bastiona. Pokud byste chtěli tento skin obdržet i na Playstation 4 nebo Xbox One, musíte si propojit svůj Battle.net účet se svým PlayStation Network nebo Xbox Live účtem.

World of Warcraft

V životě každého murloka přijde čas, kdy si musí vybrat. Bude bojovat na straně Hordy a Legionáře Murkyho, nebo se ponoří do bitvy se svými spojenci z Aliance, pod vedením rytíře Murkyho? Majitelé vstupenky dostanou oba dva tyto hrdiny jako pety. Jednoho pro Hordu, druhého pro Alianci.

Hearthstone

Přineste si židli ke krbu a zahraje si pár her Hearthstonu. Ti co vlastní vstupenku na Blizzcon k tomu dostanou skvěle tématický cardback!

Heroes of the Storm

Vyražte na bitevní pole na zádech této divoké bestie a ukažte svým nepřátelům, že jste připraveni na boj! V rámci vstupenky na BlizzCon dostanete tohoto mounta do Heroes of the Storm. 

Diablo III

Oslavte dvě dekády teroru s tímto petem, založeným na designu Dark Lorda z originální hry. Tato odměna je pouze pro majitele PC/Mac verze hry. 

Starcraft II

Ukažte svým spoluhráčům, že jste byli na Blizzconu. K tomu vám pomůže portrét, který majitelé vstupenky obdrží. A jako bonus budete mít jako první přístup k blížícímu se novému, zábavnému obsahu! Tato výhoda bude také prodejná samostatně.

Všechny tyto bonusy budou dostupné s začátkem BlizzConu. Fyzické vstupenky jsou již vyprodané, ale ty virtuální si můžete koupit zde. Vstupenka mimo tyto odměny samozřejmě přináší sledování všech HD streamů z BlizzConu a možnost koupit si speciální merch. BlizzCon se bude konac 4. - 5. 11.


Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Darlington
Honza Vavřiník

Darlington je autorem 110 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet