Battle.net změní své jméno

Battle.net určitě všichni znáte. Jedná se o službu, která už od dob původního Diabla a Warcraftu II poskytovala možnost zahrát si se svými kamarády, nebo naopak s úplně neznámými lidmi na druhém konci světa. Teď, v době, kdy je multiplayer součástí každého herního titulu už trochu pozbývá smysl. 

Dnes se na oficiálním blogu Wold of Warcraft objevila zpráva od vývojářů o tom, že tato služba změní své jméno. Služby Blizzardu budou nyní využívat v názvu jméno samotné firmy. To nám ostatně napovídají už Blizzard Streaming a Blizzard Voice.

Blizzard své rozhodnutí obhajuje tak, že dříve, když byl Battle.net novinkou na trhu, bylo důležité hráče obeznámit s tím, co tato služba může nabízet a v čem jsou její výhody. Nyní tyto dvě "rozdělené" identity zákazníky spíše matou, douchází k neefektivnímu marketingu a protože každý herní titul již multiplayer obsahuje, není důvod ponechávat oddělené pojmenování.

V každém případě tato služba nadále zůstane "centrálním mozkem" všech Blizzardích her a její funkce zůstanou nepozměněné.



Naposledy upravil/a Darlington 22.09.2016 v 19:07:13.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet