Overwatch se možná bude muset přejmenovat

Dnes brzy ráno odhalil člen fóra NeoGAF s přezdívkou Rösti zprávu, že americký Úřad pro patenty a ochranné známky (USPTO) zakázal firmě Blizzard používat název Overwatch. Nové akční hře, která byla představena na posledním BlizzConu.

A proč to vlastně USPTO zakázal? Odpověď je jednoduchá, ještě před Blizzardem si název Overwatch zaregistrovala společnost Innovis Labs, která vyvíjí různé mobilní aplikace. Overwatch je aplikace, která má spojit videohry společně s paintballem nebo airsoftem. Níže se můžete podívat, jak aplikace funguje přímo na bojišti.

Ale teď zpátky k Overwatchi od Blizzardu: podle úřadu se ani nesnažili svou novou značku nějak bránit a neposlali žádné argumenty, proč by jim úřad neměl ochrannou značku odebrat. Zprávu si můžete v kompletním znění přečíst zde.

Zákaz platí až do vyřešení celé situace mezi Blizzardem a Innovis Labs. V podstatě jen Innovis Labs může povolit, kde a kdy se bude název Overwatch používat, takže bude záležet na schůzkách, které proběhnou v následujících dnech mezi právníky obou firem.

Dokážete si představit, že by se Overwatch musel přejmenovat? Napište nám do komentářů.



Naposledy upravil/a Daevis 10.01.2015 v 22:21:57.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Daevis 11.01.2015 10:26

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=968750

czlukas 10.01.2015 22:35

Link na NeoGAF zdroj plz?

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet