Mei a Tracer Bug

UPDATE: Bug už je opraven.

Naštěstí není komunita kolem Overwatch ještě toxická, a tak si mnoho hráčů nedovolí tento bug zneužívat. Zarážející však je, že ani malý patch z dnešního dne (1.12.) tento technický nedostatek neopravuje. Nyní však blíže k jádru brouka :)

UPOZORNĚNÍ: Toto doma rozhodně nezkoušejte!

Vrácení času Tracer se už od počátku zdálo jako značný herní i technický oříšek. S příchodem Mei se naskytla příležitost, jak si zvýhodnit svoji pozici ještě před začátkem hry. Pro lepší přehlednost raději popíši postup v bodech.

  1. V počáteční lokaci si zvolte Mei a postavte pod sebe ledovou zeď.
  2. Změňte svého hrdinu na Tracer a vyčkejte, až spadnete zpět na zem.
  3. Použijte schopnost vrácení času.
  4. Abrakadabra, jste teleportováni mimo počáteční oblast.

Tato chyba umožňuje obejít bariéru, věznící vás první minutu v uzavřené místnosti. V tuto chvíli byste správně měli domlouvat takticku se spoluhráči. Někteří zřejmě neunesli délku čekání a hledali způsob, jak z klece ven. Ne na všech mapách je však tento netradiční postup účinný. Hollywood například hazí všechny podvodníky pod textury. Oproti tomu poklidná Hanamura poskytuje naprosto ideální podmínky. Objevíte se hned na prvním bodu, který musíte zabrat. Názornou ukázku a následek teleportace na všech mapách můžete zhlédnout v následujícím videu.

 

Zároveň zmíněný nedostatek dopomohl k nejspíše nejrychlejší hře v historii Overwatch. "Zápas" se konal na mapě Hanamura a trval pouhých 46 vteřin. Doufejme, že se vývojáři co nejrychleji umoudří a chybu opraví. Momentálně pracují na zlepšení voice chatu, což je dozajista taktéž záslužná činnost.



Naposledy upravil/a kovka 02.12.2015 v 23:25:47.

Chcete si povídat o Overwatch? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet